Onze service 

Website/Webshop

Wij maken websites volledig naar de noden van onze klanten en dat met de laatste nieuwe trends. Daarbij zorgen wij voor de nodige SEO zo dat uw website goed scoort op het internet. U kan ook terecht bij ons voor uw webshop, op die manier kan uw winkel 24/7 open blijven. 

Zakelijke e-mail

Een professioneel

e-mailadres zoals bv. info@waterlooswebdesign.be zorgt voor de professionele touch aan uw bedrijf. Op die manier ontvangt u ook al uw bedrijfsgerelateerde mails in een aparte mailbox, zo mist u nooit nog belangrijke informatie van uw klanten... 

Hosting

Bij elke website hoort natuurlijk ook de juiste hosting. Hier zorgt Waterloos Webdesign uiteraard ook voor. Dit in combinatie met uw gepersonaliseerde domeinnaam. 

Promo video

Een nieuwe website is een mooie stap binnen uw bedrijf en dat moet men dan ook zo niet maar laten passeren. Kondig dit heugelijke nieuws eens aan op een creatieve manier, door gebruik te maken van een promo video. Deze kan u dan posten op al uw sociale media kanalen.

Onderhoud

Zo als alles heeft ook een website onderhoud nodig. Dit doen wij jaarlijks of als u daar naar vraagt. Op die manier blijft uw site up-to-date en blijft deze goed scoren op het internet. 

Google Business

Om uw bedrijf nog bekender te maken op Google zorgt Waterloos Webdesign voor uw Google Business vermelding. Zo vinden uw klanten de weg nog beter naar uw bedrijf en kunnen ze moeiteloos contact met u opnemen. 

Waterloos Webdesign

Jeroen Waterloos

Copyright © 2020 by Waterloos webdesign
Privacybeleid

BTW BE 0633 692 189

Social
  • Facebook
  • LinkedIn